Hoppa till innehåll

För er som vill höras och synas bland studenter.

  • Vi skapar mötesplatser mellan ert företag och studenter. 
  • Vi planerar och genomför event.
  • Vi marknadsför mot rätt målgrupp och utbildningsprogram.

VAD VI HJÄLPER ER MED

  • Vi planerar eventet eller eventserien utifrån era önskemål av resultat.
  • Vi marknadsför till rätt personer och administrerar anmälningar och kommunikation till deltagare.
  • Vi sköter de tekniska bitarna som till exempel bokning av lokal/digitala verktyg, e-postutskick, datainsamling och mer.
  • Vi anpassar eventet så att det blir intressant och relevant för studenter samt riktar det mot den specifika målgruppen för maximal effekt.

KUNDCASE

Smart Move Matchmaking - Ingenjörer

Smart Move Matchmaking för systemvetenskaps- och ingenjörsstudenter var ett digitalt event anordnat av oss på Essentiq, Smart Move, Business Region Örebro och Örebro Universitet. Konceptet gick ut på att bjuda in arbetsgivare samt studenter till ett matchmaking-event. Det anmäldes ca 120 studenter varav över 70 kunde närvara.

Alla arbetsgivare fick en möjlighet att presentera sig själva samt berätta om eventuella lediga uppdrag som studenterna kunde ta sig an. Efter varje presentation besvarades eventuella frågor som studenterna hade och fortsatte därefter vidare till nästa arbetsgivare. Under eventets gång hölls det flera tävlingar där bland annat rabattkoder, tröjor och en cykel lottades ut.

Efter eventet skickades studenterna till en landningssida där kontaktuppgifter för respektive företag fanns för att boka in en tid för ett kontaktsamtal. Kontaktsamtalen kan vara ett sätt att komma närmare studenterna, lära känna dom samt erbjuda arbetsmöjligheter. Tjänster som erbjöds var bland annat sommarjobb, exjobb samt heltidsjobb efter examen. Vill du läsa mer om detta event? Se rapporten här.

VÅRA PARTNERS.

PROCESSEN STEG FÖR STEG.