Hoppa till innehåll

Vi är experter på rekrytering av studenter och nyexaminerade.

Klicka på den tjänst du vill veta mer om nedan och få reda på hur vi kan hjälpa er rekrytera framtidens arbetskraft.

VÅRA TJÄNSTER

Vi jobbar proaktivt med rekrytering och är på så sätt alltid redo att leverera kandidater utifrån er kravprofil. Vår talangpool är fylld med studenter och nyexaminerade som söker nya utmaningar. Rekrytering av studenter är en möjlighet för företag att säkerställa sin kompetensförsörjning på sikt och samtidigt få engagerade medarbetare med färsk kunskap, stort driv och ambition. Fyll i formuläret och få kandidaterna levererade inom tio arbetsdagar.

Att arrangera event i form av campusevent, workshops, företagsbesök eller onlineföreläsningar för studenter, är ett effektivt sätt att bygga varumärke och få träffa studenter. Vi hjälper till med att planera och genomföra eventet. Vi har kontakter för att boka lokaler på campus, erfarenhet från att arrangera event som dessa och goda insikter i vad studenter vill ha för att det ska bli ett lyckat event.

VARFÖR VÄLJA OSS?

  • Vi når den absolut bästa talangen åt er genom annonsering, nätverk, search och våra egna databaser.
  • Vi har flera års erfarenhet med att jobba i gränslandet mellan studenter och näringsliv.
  • Vi talar studenternas språk, låt oss översätta ert budskap.
  • Vi erbjuder troligtvis marknadens bästa pris.

VI ÄR SÅ MYCKET MER.

Essentiq består även av en studentplattform, Rookie Student, som är skapad med syftet att underlätta vardagen för universitets-, högskole- och gymnasiestudenter. På hemsidan har vi samlat information kring studierna, ekonomi, bostad, arbetsgivare, karriär och mycket mer. Utöver att vi får en möjlighet att hjälpa studenterna som ställs inför en av deras tuffaste utmaning i livet, får vi även insikter och en ökad förståelse för hur studenter beter sig och vad som fångar deras uppmärksamhet. Vi erbjuder även företagen vi arbetar med exponering på vår arbetsgivarsida i plattformen.